Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
1 » Recenzje2

Opinia o produkcie

Niezbędna w każdej kuchni, ładnie wygląda w komplecie z tej serii.
Ocena produktu 5/5

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Systemy płatności

  • PayU
  • eserivce
  • CashBill
  • First Data Polcard
  • BGŻ

Recenzje

Czajnik NDZ Retro 3L, beżowy

Czajnik NDZ Retro 3L, beżowy

Ocena produktu 5/5

Produkt zgodny z opisem, bardzo ładny. Szybka dostawa, profesjonalna usługa

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 27-01-2016

Pokrywa żaroodporna 26 cm.

Pokrywa żaroodporna 26 cm.

Ocena produktu 5/5

Kupiłam pokrywkę w komplecie z patelnią. Pasuje idealnie. Polecam.

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 14-11-2015

Pokrywa żaroodporna 30 cm.

Pokrywa żaroodporna 30 cm.

Ocena produktu 5/5

Kupiłam pokrywkę w komplecie z patelnią. Pasuje idealnie. Polecam.

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 14-11-2015

Osłonka szklana do storczyków, bezbarwna.

Osłonka szklana do storczyków, bezbarwna.

Ocena produktu 5/5

Doniczka spełnia moje oczekiwania. Storczyk trzyma się w niej doskonale :) Jest idealnie dobrana do wielkości plastykowych doniczek w których kupuje się storczyki (nie ma potrzeby przesadzania kwiatka).…

Autor recenzji: Kasia
Data napisania recenzji: 04-12-2014

Suszarka do naczyń silikonowa SALLY zielona.

Suszarka do naczyń silikonowa SALLY zielona.

Ocena produktu 5/5

Suszarka ma bardzo fajny kolor. Łatwo i szybko można ją zmontować, świetnie mieści całkiem sporą ilość naczyń.

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 26-11-2014

Szklanki niskie Luna 365 ml, 6 szt.

Szklanki niskie Luna 365 ml, 6 szt.

Ocena produktu 5/5

Dokupiłam kolejny komplet szklanek bo są rewelacyjne,bardzo praktyczne i solidne.

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 24-11-2014

Pojemnik szklany 1400 ml, fioletowy

Pojemnik szklany 1400 ml, fioletowy

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładny i oryginalny wygląd pojemnika sprawia,że jest praktyczną ozdobą kuchni.Polecam,jestem zadowolona z zakupu.

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 24-11-2014

Stojak na ręcznik papierowy

Stojak na ręcznik papierowy

Ocena produktu 4/5

Można go postawić, jak również powiesić na haczyku na relingu. Estetyczny i praktyczny.

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 05-11-2014

Pojemnik szklany 750 ml, pomarańczowy

Pojemnik szklany 750 ml, pomarańczowy

Ocena produktu 5/5

To juz kolejny z tej serii pojemnik,przechowuje w nim nie tylko kawe czy cukier,sluzy mi wspaniale w kuchni,mam ich juz kilka,swietnie sie prezentuja,jestem zadowolona.Polecam

Autor recenzji: Teresa Lewandowska
Data napisania recenzji: 07-05-2014

Dozownik do przypraw Vinegar 200 ml, pomarańczowy.

Dozownik do przypraw Vinegar 200 ml, pomarańczowy.

Ocena produktu 5/5

Kupilam drugi juz pojemnik z tej samej serii,tym razem do bialego octu,wspaniale ie iprezentuje w mojej kuchni,jest praktyczny,estetyczny.Polecam

Autor recenzji: Teresa Lewandowska
Data napisania recenzji: 07-05-2014


NOWOŚCI

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Rekomendacje dostarcza Ceneo.pl