Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
» Recenzje

Opinia o produkcie

To kolejna patelnia, którą kupiłam w waszym sklepie, jest rewelacyjna. Zamówienie zrealizowane perfekcyjnie. Polecam.
Ocena produktu 5/5

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Systemy płatności

  • PayU
  • eserivce
  • CashBill
  • Payeezy

Recenzje

Kubek łazienkowy ARTE czarny

Kubek łazienkowy ARTE czarny

Ocena produktu 5/5

Kubki są solidnie wykonane, bardzo ładnie się prezentują. Pięknie zapakowane, idealne na prezent.

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 20-03-2016

Dozownik łazienkowy do mydła ARTE czarny

Dozownik łazienkowy do mydła ARTE czarny

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolona z wszystkich zakupionych produktów z tej serii, niewysoka cena, a jakość pierwsza klasa. Świetnie się prezentują, są bardzo eleganckie.

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 20-03-2016

Czajnik NDZ Retro 3L, beżowy

Czajnik NDZ Retro 3L, beżowy

Ocena produktu 5/5

Produkt zgodny z opisem, bardzo ładny. Szybka dostawa, profesjonalna usługa

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 27-01-2016

Pokrywa żaroodporna 26 cm.

Pokrywa żaroodporna 26 cm.

Ocena produktu 5/5

Kupiłam pokrywkę w komplecie z patelnią. Pasuje idealnie. Polecam.

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 14-11-2015

Pokrywa żaroodporna 30 cm.

Pokrywa żaroodporna 30 cm.

Ocena produktu 5/5

Kupiłam pokrywkę w komplecie z patelnią. Pasuje idealnie. Polecam.

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 14-11-2015

Komplet garnków nierdzewnych ROMA – 10 części, indukcja.

Komplet garnków nierdzewnych ROMA – 10 części, indukcja.

Ocena produktu 5/5

Zestaw garnków jest dobry, cena jaka jest to rewelacja, można gotować na indukcji a to jest zaletą, grube dno powoduje to że się nic nie przypala a ciepło rozprowadza się po całym dnie. Jak dla mnie REWELACYJNE.…

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 07-12-2014

Suszarka do naczyń silikonowa SALLY zielona.

Suszarka do naczyń silikonowa SALLY zielona.

Ocena produktu 5/5

Suszarka ma bardzo fajny kolor. Łatwo i szybko można ją zmontować, świetnie mieści całkiem sporą ilość naczyń.

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 26-11-2014

Szklanki niskie Luna 365 ml, 6 szt.

Szklanki niskie Luna 365 ml, 6 szt.

Ocena produktu 5/5

Dokupiłam kolejny komplet szklanek bo są rewelacyjne,bardzo praktyczne i solidne.

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 24-11-2014


NOWOŚCI

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Rekomendacje dostarcza Ceneo.pl