Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna1 » Recenzje
Opinia o produkcie
Zakupilam ten pojemnik do oleju,pieknie wyglada,jest bardzo estetyczny i spelnia swoja funkje.Z zakupu jeste mbardzo zadowolina,polecam
Ocena produktu 5/5
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
Systemy płatności
  • PayU
  • eserivce
  • CashBill
  • First Data Polcard
  • BGŻ

Recenzje

Kosz z pedałem nierdzewny 3l.

Kosz z pedałem nierdzewny 3l.

Ocena produktu 5/5

Kosz bardzo ladny,estetyczny.Spelnia swoja role.Polecam

Autor recenzji: Teresa Lewandowska
Data napisania recenzji: 09-04-2014

Kosz z pedałem nierdzewny 3l.

Kosz z pedałem nierdzewny 3l.

Ocena produktu 5/5

Potrzebowalam malego kosza w kuchnie,tenj est super,dotego,ze stali nierdzewnej,jestem zadowolina z wyboru,polecam

Autor recenzji: Teresa Lewandowska
Data napisania recenzji: 05-04-2014

Pojemnik szklany 750 ml, pomarańczowy

Pojemnik szklany 750 ml, pomarańczowy

Ocena produktu 5/5

Ten pojemni kkupilam do kompletu z innymi,wiekszymi pojemnikami,jest uzupelnieniem,sluzy m iznakomicie do trzymania produktow,polecam

Autor recenzji: Teresa Lewandowska
Data napisania recenzji: 05-04-2014

Dozownik do przypraw Vinegar 200 ml, pomarańczowy.

Dozownik do przypraw Vinegar 200 ml, pomarańczowy.

Ocena produktu 5/5

Piekny i estetyczny,razem z dozownikiem do oleju stanowicalosc wyposazenia mojej kuchni, do tego dodate kkoloru pomaranczowego,zdecydowal o zakupie,polecam

Autor recenzji: Teresa Lewandowska
Data napisania recenzji: 05-04-2014

Pojemnik szklany 1000 ml, pomarańczowy

Pojemnik szklany 1000 ml, pomarańczowy

Ocena produktu 5/5

szualam czegos estetycznego i funkcjonalnego,z dodatkiem koloru pomaranczowego,by pasowal w mojej kuchni.Pojemnik z Galicji jest swietny,czegos takiego szukalam i znalazłam w sklepie Galicja.Polecam

Autor recenzji: Teresa Lewandowska
Data napisania recenzji: 05-04-2014

Dozownik do przypraw Oil 200 ml, pomarańczowy.

Dozownik do przypraw Oil 200 ml, pomarańczowy.

Ocena produktu 5/5

Zakupilam ten pojemnik do oleju,pieknie wyglada,jest bardzo estetyczny i spelnia swoja funkje.Z zakupu jeste mbardzo zadowolina,polecam

Autor recenzji: Teresa Lewandowska
Data napisania recenzji: 05-04-2014

Pokrywa żaroodporna 22 cm.

Pokrywa żaroodporna 22 cm.

Ocena produktu 5/5

Kupiłam pokrywkę wraz z patelnią ECO,PRZYDAJE SIĘ,solidne wykonanie i nie nagrzewa się uchwyt pokrywki.

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 14-03-2014

Pokrywa żaroodporna 24 cm.

Pokrywa żaroodporna 24 cm.

Ocena produktu 5/5

Kupiłam pokrywkę w komplecie z patelnią mocca,sprawdza się rewelacyjnie i naprawdę przydaje się.Solidnie wykonana z nienagrzewającym się uchwytem

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 14-03-2014

Czajnik emaliowany FIORIS 2,2 l, indukcja.

Czajnik emaliowany FIORIS 2,2 l, indukcja.

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobry czajnik. Ciekawa kolorystyka. Przy gotowaniu wody rączka nagrzewa się tylko delikatnie. Produkt godny polecenia.

Autor recenzji: Wojtek
Data napisania recenzji: 10-02-2014

Szklanki niskie Luna 365 ml, 6 szt.

Szklanki niskie Luna 365 ml, 6 szt.

Ocena produktu 5/5

Solidne,nowoczesne szklanki do napojów i drinków,można myć w zmywarce.Wykonane z grubego,odpornego na tłuczenie szkła.POLECAM!!!

Autor recenzji: Agnieszka Łucyk
Data napisania recenzji: 10-12-2013

Pokrywa żaroodporna 30 cm.

Pokrywa żaroodporna 30 cm.

Ocena produktu 5/5

Kupiłam pokrywkę w komplecie z patelnią ceramiczną.Obie sprawują się rewelacyjnie:),polecam szczerze. A i jednak jeśli,będziesz sie zastanawiala nad przykrywką to polecam kupić, sama kupiłam i nie żałuję,…

Autor recenzji: Agnieszka Łucyk
Data napisania recenzji: 28-11-2013

Garnek PRIMO NDZ 3,4l, indukcja.

Garnek PRIMO NDZ 3,4l, indukcja.

Ocena produktu 5/5

Garnek bardzo dobrze wykonany. Nitowane rączki co nie powinno przyczynić się do oderwania. Szybko się nagrzewa i gotuje. Jedynie rączki się dość mocno nagrzewają. Poza tym świetny zakup. Polecam

Autor recenzji: Artur
Data napisania recenzji: 17-11-2013

Garnek PRIMO NDZ 2,5l, indukcja.

Garnek PRIMO NDZ 2,5l, indukcja.

Ocena produktu 5/5

Garnek bardzo dobrze wykonany. Nitowane rączki co nie powinno przyczynić się do oderwania. Szybko się nagrzewa i gotuje. Jedynie rączki się dość mocno nagrzewają. Poza tym świetny zakup. Polecam

Autor recenzji: Artur
Data napisania recenzji: 17-11-2013

Łyżka Long drink Natalia 2szt.

Łyżka Long drink Natalia 2szt.

Ocena produktu 5/5

bardzo ładny, elegancki wygląd, przystępna cena, nieodzowna do napojów podawanych w szklankach typu latte, można je myć w zmywarce

Autor recenzji: Renata Borkowska
Data napisania recenzji: 14-11-2013

Garnek Wysoki z miarką, 11l

Garnek Wysoki z miarką, 11l

Ocena produktu 5/5

Ten garnek jest rewelacyjny, gdyż można w nim ugotować bigos czy sparzyć kapustę na gołąbki która nie mieści się w mniejszych garnkach a ten jest do tego wyśmienity.Polecam.

Autor recenzji: Joanna Ring
Data napisania recenzji: 28-08-2013

Garnek PRIMO NDZ 2,5l, indukcja.

Garnek PRIMO NDZ 2,5l, indukcja.

Ocena produktu 5/5

Serdecznie polecam ten garnek.Jest bardzo poręczny i elegancki, najlepiej nadaje się do ugotowania sosów,zupy,kaszy,ryży,itp.

Autor recenzji: Joanna Ring
Data napisania recenzji: 28-08-2013

Półka łazienkowa narożna Blanca 3 poziomy.

Półka łazienkowa narożna Blanca 3 poziomy.

Ocena produktu 4/5

informacja na temat rozmiarów półki nierzetelna wprowadzająca w błąd kupującego. Rozmiary na stronie to wysokość 58 cm i to się zgadza,natomiast szer podana na stronie to 25x25 cm co nie jest prawdą…

Autor recenzji: Zenon Woźny
Data napisania recenzji: 20-07-2013

Mydelniczka z przyssawkami

Mydelniczka z przyssawkami

Ocena produktu 3/5

Niedroga i funkcjonalna, jednak słabsza, niż przyssawka SOLID, trzeba się trochę namęczyć, żeby rzeczywiście się trzymała powierzchni.

Autor recenzji: Elżbieta Warczak
Data napisania recenzji: 06-11-2012

Uchwyt na papier toaletowy z przyssawkami.

Uchwyt na papier toaletowy z przyssawkami.

Ocena produktu 3/5

Podczas montażu jedna z przyssawek uparcie się odczepiała, w moim przypadku musiałam ją delikatnie podkleić bezbarwnym klejem

Autor recenzji: Elżbieta Warczak
Data napisania recenzji: 06-11-2012


NOWOŚCI

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Rekomendacje dostarcza Ceneo.pl